Foto 1

Zwemvijver aanleggen

Een natuurlijk zwembad in uw droomtuin

Het aanleggen van een zwemvijver zal een enorme meerwaarde vormen voor uw tuin. Een zwemvijver heeft de uitstraling van een natuurlijke waterbron maar de voordelen en het plezier van een zwembad. Hoveniersbedrijf Klein Groenvoorziening is de specialist voor het aanleggen van een zwemvijver. 

Zwemvijver ontwerp

Bij de aanleg van een zwemvijver zal het uiterlijk van uw tuin en woning voor altijd veranderen. Het uitkiezen van de locatie is een belangrijk onderdeel bij het tot stand komen van een goed ontwerp. Er dient rekening gehouden te worden met de stand van de zon, de bomen en waar u graag wilt zitten op uw terras of vlonder. Gezamenlijk zullen we een verassend ontwerp maken voor uw zwemvijver.  

Duurzaam zwembad

De technologie van zwemvijvers is de jaren flink vooruit gegaan. Het water van de zwemvijver wordt volledig biologisch gezuiverd door een filterende moeraszone. Doorgaans plaatsen we een speciaal rubberflex vijverfolie. Deze folie is zeer elastisch, UV-stabiel, vorstbestendig en vis- en plantvriendelijk. Daarnaast trekt de zwarte folie op de bodem gratis zonnewarmte aan. Dit kan wel 2 tot 6 °C schelen in de watertemperatuur! 

Samen een tuinproject starten?
Vraag een offerte aan...

Een zwemvijver in uw droomtuin?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een zwemvijver in uw droomtuin? Neem dan contact op de hoveniers van Klein Groenvoorziening. Dat kan via het getoonde reactieformulier of direct bellen met: 06 – 53 49 62 52. 

Zwemvijver project in beeld

Maak hier een persoonlijke afspraak!
Aanhef:
* verplicht veld.