Foto 1

Beplanting: de sfeermaker van uw tuin

De juiste tuinplanten voor uw droomtuin

De beplanting is één van de belangrijkste sfeermaker van uw tuin. Het uitkiezen van de juiste beplanting is geen gemakkelijke keuze. Er zijn duizenden soorten planten en bomen en er valt eindeloos te combineren. Bij het aanleggen van uw tuin zal er samen met de vakkundige hoveniers van Klein Groenvoorziening een beplantingsplan gemaakt worden.

Kiezen van beplanting

Elke soort beplanting kan op zijn manier iets bijdragen aan uw nieuwe droomtuin. Vooraf kiezen we uit of de beplanting inkijk moet blokkeren, de tuin in ruimtes moet opdelen, waar er veel bloemen terug mogen komen en of uw tuin gemakkelijk te onderhouden moet zijn. Daarna kunt u kiezen welke beplanting er terug moet komen.

Beplantingsplan

Op basis van de sfeer die u wilt bereiken wordt er een beplantingsplan gemaakt. Het beplantingsplan bestaat uit een lijst van te gebruiken beplanting en een plattegrond. Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met de omvang, de ligging, de grondsoort en welke soorten beplanting waar terug dienen te komen voor een optimale sfeer in uw droomtuin.

Beplanting bij een kleine tuin

Bij kleinere tuinen zetten wij meestal de beplanting uit nadat we gezamenlijk al enkele soorten hebben besproken. Als er dan planten over zijn of toch niet gewenst, nemen we die weer mee terug. Op deze manier heeft u wanneer u niet veel soorten beplanting kent er het beste gevoel bij.

Onderhoud beplanting

Bijna elke soort beplanting heeft onderhoud nodig. U kunt ervoor kiezen om het onderhoud zelf uit te voeren of uit te besteden aan ons. Op basis van het gekozen tuinonderhoudabonnement komen wij periodiek bij u langs om uw tuin te onderhouden.

Samen een tuinproject starten?
Vraag een offerte aan...

Een nieuwe tuin aanleggen of huidige tuin renoveren?

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin laten renoveren? Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf Klein Groenvoorziening. Gezamenlijk zullen wij uw droomtuin realiseren! U kunt contact opnemen via het getoonde reactieformulier of direct bellen met: 06 – 53 49 62 52.   

Beplanting in beeld

Maak hier een persoonlijke afspraak!
Aanhef:
* verplicht veld.