Foto 1

Een tuinafscheiding of schutting voor privacy

Plaatsen van schuttingen en tuinschermen

Door een tuinafscheiding of schutting te plaatsen kiest u niet alleen voor meer privacy maar ook bescherming tegen wind, diefstal en kunnen dieren of kinderen niet weglopen. Bij het aanleggen van uw nieuwe tuin bekijken we welke tuinafscheiding het beste bij uw wensen past. De hoveniers van Klein Groenvoorziening beschikken over de juiste kennis en materieel om elke soort tuinafscheiding voor u te plaatsen.

Soorten tuinafscheidingen

Tuinafscheidingen zijn er een vele soorten en maten. Een greep uit de vele mogelijkheden: gaaspanelen met of zonder houten rand, ijzeren trellisschermen, groene hagen, wilgenschermen, rietschermen. Maar natuurlijk ook gewoon een houten schutting. Daarbij kunt u kiezen uit geïmpregneerd hout of hardhout. Voor de stevigheid en levensduur gebruiken wij doorgaans hardhouten palen.  

Onderhoud tuinafscheiding

Natuurlijke tuinafscheidingen zoals een haag vraagt jaarlijks onderhoud. Hier kunt u natuurlijk de hoveniers van Klein Groenvoorziening voor inschakelen! Kies voor het Klein Tuinonderhoudsabonnement, periodiek komen wij bij u langs om uw tuin te verzorgen. 

Samen een tuinproject starten?
Vraag een offerte aan...

Nieuwe schutting laten plaatsen?

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Of enkel uw schutting laten vervangen? Neem contact op met Hoveniersbedrijf Klein Groenvoorziening via het getoonde reactieformulier of bel direct: 06 - 53 49 62 52.

Tuinafscheidingen en schuttingen in beeld

Maak hier een persoonlijke afspraak!
Aanhef:
* verplicht veld.