Foto 1

Tuin voorjaar klaar maken

Wij maken uw tuin klaar voor de aankomende lente

Onze hoveniers helpen u graag met het klaar maken van uw tuin voor de aankomende lente. Wij komen bij u langs voor onder andere het snoeien, wieden, rooien, bemesten en alle overige tuinonderhoud. De voorjaarsbeurt begint dit jaar een maand eerder en is tot eind april uit te voeren, afhankelijk van het weer.

Snoeien van beplanting

Voornamelijk de gevoelige planten dienen gesnoeid te worden tijdens de voorjaarsbeurt. Hieronder vallen rozen en hortensia’s. De vaste planten worden ook afgesnoeid en voorzien van hun eerste voeding.  

Gazon verticuteren en bemesten

Het mos en/of vilt  tussen het gras wordt verwijderd door onze verticuteermachine. Hierdoor krijgt de bodem meer zuurstof, water en voeding worden makkelijker opgenomen. Daarna zullen we het gazon voorzien van de juiste bemesting.

Bestrating schoonmaken

Het onkruid wordt verwijderd tussen zowel de beplanting als de bestrating. De op de terras overgebleven groene algen worden verwijderd met een milieuvriendelijk middel. Bij hardnekkige mos maken wij gebruik van een hogedrukspuit die met kokend water de tegels schoonspuit.

Laat ons de voorjaarsbeurt uitvoeren

Wij beschikken over de kennis en middelen om uw tuin helemaal klaar te maken voor de aankomende lente. Uw planten en gazon verdienen het beste onderhoud, zodat u optimaal kunt genieten van uw tuin! 

Samen een tuinproject starten?
Vraag een offerte aan...

Tuinonderhoudswerkzaamheden

De zorg van uw tuin is bij Klein Groenvoorziening in goede ‘groene’ handen. Onze hoveniers helpen u graag met de volgende tuinonderhoudswerkzaamheden:

  • Boomverzorging
  • Bomen rooien/kappen
  • Planten en struiken snoeien
  • Onkruidbestrijding
  • Bemesting
  • Gazonverzorging

Tuinprojecten in beeld

Maak hier een persoonlijke afspraak!
Aanhef:
* verplicht veld.