Foto 1

Grondwerken in ’t Gooi en omstreken

Grondwerkzaamheden voor uw tuin of bedrijfstuin

U kunt Hoveniersbedrijf Klein Groenvoorziening inschakelen voor de meest uiteenlopende grondwerkzaamheden voor uw tuin of bedrijfstuin. Of het nu gaat om het uitgraven van een vijver, oprijlaan, sleuven voor riolering of bij de grondwerkzaamheden van uw nieuwe tuin. Met eigen materieel en personeel voeren wij de grondwerken voor u uit. 

Afgraven en voorbereiden van uw nieuwe droom tuin

Bij het aanleggen van uw nieuwe tuin beginnen we meestal met het grondwerk. Dit houdt in dat we grond afgraven en voorbereiden op de nieuwe tuin. Onze hoveniers beginnen altijd met het vrijmaken van de grond van ongewenste planten en obstakels. Bomen en vaste planten welke in de nieuwe tuin terugkomen worden tijdelijk opgekuild. Een eventuele vijver wordt uitgegraven en de rest van de tuin op hoogte gebracht met vruchtbare grond.

Aanleggen elektriciteit en bewatering

Zodra uw tuin vrij is van ongewenste beplanting en obstakels beginnen we met het aanleggen van de leidingen voor elektriciteit en bewatering. Deze verbindingen zullen uiteindelijk onder de grond verdwijnen. Na het aanleggen van de leidingen kunnen de zandbedden voor de paden en terrassen aangebracht worden. De nieuwe indeling van uw tuin wordt langzamerhand zichtbaar.

Transport van grond of grind

Bij het afgraven of aanbrengen van nieuwe grond of grind kunnen wij het transport voor u regelen. Met eigen materieel zorgen we ervoor dat de oude grond of nieuwe grond wordt getransporteerd.

Samen een tuinproject starten?
Vraag een offerte aan...

Grondwerk met eigen materieel

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Met eigen materieel en personeel kunnen wij de grondwerkzaamheden uitvoeren. Neem contact op met de hoveniers van Klein Groenvoorziening via het getoonde reactieformulier of bel direct: 06 - 53 49 62 52

Grondwerkzaamheden in beeld

Maak hier een persoonlijke afspraak!
Aanhef:
* verplicht veld.