Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4

Hoveniersbedrijf Klein Groenvoorziening

Al jarenlang dé hovenier in het Gooi

Klein Groenvoorziening uit Huizen is al sinds 1991 actief als dé hoveniers in het Gooi. Samen met 10 enthousiaste medewerkers zijn wij dagelijks werkzaam in tuinen van particulieren en bedrijven. Van tuinonderhoud tot het complete ontwerp en aanleggen van tuinen.

Elke tuin heeft een unieke en speelse uitstraling

Vakkundige hoveniers, iedere tuin is uniek

Wij zorgen er voor dat elke tuin uniek is. Originaliteit komt tot uiting in het gebruik van nieuwe en onverwachte materialen, op een speelse manier. Duurzaamheid uit zich in het gebruik van hoogwaardige producten zoals natuursteen en gebakken bestratingmaterialen. Uiteraard wordt dit op een vakkundige wijze verwerkt tot één geheel.

Ervaren hoveniers, alles in eigen beheer

Alle werkzaamheden in uw tuin zullen door het personeel van hoveniersbedrijf Klein Groenvoorziening worden uitgevoerd en nooit worden uitbesteed aan derden. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark, alle benodigde tuingereedschappen en natuurlijk vakkundige en opgeleide hoveniers.

Samen een tuinproject starten?
Vraag een offerte aan...

Uw tuin veranderen in uw droomtuin?

Laat het over aan Klein Groenvoorziening!

De hoveniers van hoveniersbedrijf Klein Groenvoorziening hebben door jarenlange ervaring een schat aan oplossingen en ideeën opgedaan om iedere tuin te veranderen in de droomtuin die u voor ogen heeft. 
Maak hier uw persoonlijke afspraak om uw wensen en ideeën door te nemen met de hoveniers van Klein Groenvoorziening.

Stel een vraag aan dé hoveniers in Huizen - 't Gooi
* verplicht veld.