Foto 1

Tuinaanleg nieuwbouw woning in Blaricum

Complete tuinaanleg bij twee-onder-een-kapwoning

Hoveniersbedrijf Klein Groenvoorziening heeft bij een nieuwbouwhuis aan de Bart van Leklaan in Blaricum de tuinaanleg van een complete tuin mogen verzorgen. Zowel de voortuin als achtertuin is ontworpen door een tuinarchitect en aangelegd door onze vakmannen.

Tegels, klinkers en grind leggen

Voor het terras zijn lichtgrijze keramische tegels met een betonlook gebruikt, voor de looppaden zijn klinkers gelegd en er zijn diverse stukken met rijngrind aangelegd op Nidagravel platen. Deze platen hebben een honingraat structuur met een vlies eronder hetgeen vele voordelen biedt:

  • Meer stabiliteit: het grind zakt niet in de ondergrond door het aanwezige vlies aan de onderzijde.
  • Het grind ligt vast waardoor je er met de fiets, scooter of rolstoel makkelijk over kan rijden zonder gevaar van wegschuiven of vastrijden.
  • Geen onkruid door het vlies aan de onderzijde.
  • Minder grind nodig per m2.

Beplanting, sproeisysteem en tuinverlichting

Naast het aanleggen van de bestrating hebben we een sproeisysteem en InLite tuinverlichting geïnstalleerd en de borders aangeplant met Ilex Blondie buxus. Deze buxus is resistent tegen het opkomende buxus virus die de standaard buxus uitroeit en laat zich zeer goed snoeien in alle vormen.

Samen een tuinproject starten?
Vraag een offerte aan...

Complete tuin laten aanleggen?

Laat uw droomtuin aanleggen door hoveniersbedrijf Klein Groenvoorziening! Neem contact op voor een afspraak via het getoonde reactieformulier of bel direct: 06 - 53 49 62 52

Maak hier een afspraak.

Complete tuinaanleg in beeld

Stel een vraag aan dé hoveniers in Huizen - 't Gooi
* verplicht veld.