Foto 1

Terras in tuin uitbreiden in Bussum

Fraaie bestrating in waaierverband

Hoveniersbedrijf Klein Groenvoorziening heeft bij een woning aan de Gooilandweg in Bussum het bestaande terras met een aantal vierkante meter uitgebreid. Het nieuwe terras werd in hetzelfde waaierverband doorgelegd als het bestaande deel, en dat betekende voor onze hoveniers een stuk precisiewerk. 

Waaierpatroon past in klassieke tuin

Dit type sierbestrating, in combinatie met de oude gebakken klinkers, sluit mooi aan bij de klassieke stijl van de woning. Het bestraten in waaierverbanden vergt wel enig specialisme en ervaring. Zo is het de kunst om overal gelijkwaardige waaierpatronen te krijgen en de klinkers recht in het zand te tikken. 

Geen onkruid meer tussen klinkers

Om op dit terras onkruidgroei tegen te gaan werd het gehele oppervlak ingevoegd met epoxyhars. Daarna werd de grond rondom voorzien van nieuwe graszoden, als overgang naar het bestaande gazon.

Samen een tuinproject starten?
Vraag een offerte aan...

Terras laten aanleggen?

Neem contact op met de hoveniers van Klein Groenvoorziening voor het aanleggen van een terras. Wij komen vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken. Vragen? Vul dan het getoonde reactieformulier in of bel direct: 06 - 53 49 62 52.

Maak hier een afspraak.

Terras aanleggen in Bussum

Stel een vraag aan dé hoveniers in Huizen - 't Gooi
* verplicht veld.