Foto 1

Modern tuinontwerp vrijstaande villa Bilthoven

Een waanzinnig tuinontwerp

Voor de bewoners van een luxe vrijstaande villa in Bilthoven heeft Klein Groenvoorziening onlangs een volledig nieuwe tuin aangelegd.

Tuinontwerp in lijn met moderne villa

Het tuinontwerp moest passen bij de strakke moderne villa. Daarom is er gekozen voor een open en moderne tuin met veel gras.

Grondvoorbereidingen en bronboring

We zijn gestart met het verwijderen van alle bomen en struiken uit de bestaande tuin. Daarnaast is ervoor gekozen om een eigen waterbron te creëren, omdat er nog geen watervoorziening aanwezig was. Hier hebben wij een bronboring voor uitgevoerd en hebben het beregeningsysteem aangesloten op de eigen waterbron.

Bestrating en vijver

Nadat de bestaande tuin was leeggehaald en de voorbereidingen getroffen waren, zijn we begonnen met het aanleggen van de bestrating en het terras. Er is gekozen voor een speciale antracietkleurige tegel en steen. Daarnaast is aan de zijkant van de woning een kleine vijver aangelegd.

Gazon en beplanting

Na het leggen van de bestrating en het plaatsen van de vijver, hebben we het gazon en de beplanting aangelegd. Het gazon heeft heuvelachtige vormen om de tuin speels te houden. Het past prachtig bij de bosachtige omgeving. 

Samen een tuinproject starten?
Vraag een offerte aan...

Wilt u zelf ook een unieke tuin?

Laat uw tuin ontwerpen door de hoveniers van Klein Groenvoorziening. Bekijk hieronder de foto’s van de onlangs aangelegde tuin bij een villa in Bilthoven. Wilt u ook een tuin laten ontwerpen en aanleggen? 
Maak dan hier een afspraak.

De ontworpen en aangelegde tuin in beeld

Stel een vraag aan dé hoveniers in Huizen - 't Gooi
* verplicht veld.