Foto 1

Kunstgras leggen in Huizen

In het midden een trampoline geplaatst

De hoveniers van Klein Groenvoorziening hebben deze week een project aan de Tijm opgeleverd in Huizen. We hebben hier een kunstgrasveld aangelegd met in het midden een ingegraven trampoline voor de kinderen. 

Ondergrond kunstgras

We zijn van start gegaan om de oude ondergrond af te graven en deze aan te vullen met lava korrels. Dit zorgt voor een goede afwatering bij regen. Daarboven ligt een aangetrild en uitgevlakt zandbed.  In het midden hebben we rekening gehouden met een gat voor de trampoline.

Aanleggen kunstgras

Het kunstgras hebben we op maat uitgesneden en aangelegd in de tuin. We hebben gekozen voor kunstgras Deluxe met een sprietlengte van 33 mm welke een frisgroene kleur heeft en daarnaast lekker zacht aanvoelt. Het kunstgras is vastgezet met lange krammen.

Trampoline ingraven

Daarna hebben we de trampoline ingegraven. De trampoline rust op tegels en hebben we in het midden aangevuld met zand. Hierdoor kunnen er geen spullen of personen onder de trampoline komen. 

Samen een tuinproject starten?
Vraag een offerte aan...

Kunstgras in uw achtertuin of dakterras?

Laat het aanleggen van het kunstgras over aan hoveniersbedrijf Klein Groenvoorziening! Neem contact op voor een afspraak via het getoonde reactieformulier of bel direct: 06 - 53 49 62 52

Maak hier een afspraak.

Kunstgras aanleg in beeld

Stel een vraag aan dé hoveniers in Huizen - 't Gooi
* verplicht veld.