Foto 1

Gazon aanleggen in Laren

Klinkerpad en gazon met sproeisysteem

Hoveniersbedrijf Klein Groenvoorziening heeft in een tuin bij een woning in Laren het gazon geheel vernieuwd. Hierbij werd de oude grasmat netjes verwijderd en afgevoerd, de ondergrond geëgaliseerd en voorbewerkt, waarna de nieuwe graszoden werden uitgerold.

Aanleggen beregeningsinstallatie

Om het gras het hele jaar door groen en gezond te houden legden onze hoveniers ook een beregeningsinstallatie aan, bestaande uit een systeem van pop-up sproeiers. Deze hebben als voordeel dat ze alleen bij gebruik omhoog komen en de rest van de tijd gelijk aan het maaiveld liggen. 

Klinkers in authentieke stijl

Ook werd er een pad aangelegd naar de bestaande overkapping. Hierbij werd gekozen voor oude klinkers; een bestrating die goed past bij de authentieke sfeer van de woning en in combinatie met de strakke terrastegels een speels effect geeft.

Samen een tuinproject starten?
Vraag een offerte aan...

Gazon laten aanleggen?

Neem contact op met de hoveniers van Klein Groenvoorziening voor het aanleggen van uw gazon of terras. Wij komen vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken. Vragen? Vul dan het getoonde reactieformulier in of bel direct: 06 - 53 49 62 52.

Maak hier een afspraak.

Terras aanleggen in Bussum

Stel een vraag aan dé hoveniers in Huizen - 't Gooi
* verplicht veld.