Foto 1

Tuinaanleg vrijstaande woning in Huizen

Moderne tuin van 1.800 m²

De tuin van deze vrijstaande woning aan Groen van Prinstererlaan in Huizen hebben we jarenlang in onderhoud gehad. De nieuwe bewoners wilden een compleet nieuwe moderne tuin aangelegd hebben.

Grondwerk en voorbereidingen

Voordat we konden beginnen met het grondwerk en het ophogen hebben we de tuin leeggehaald. Daarnaast zijn enkele bomen gekapt en gerooid. De grote dennenbomen en wilgen hebben we gesnoeid met behulp van een hoogwerker.

Keramische tegels en oprit

Voor de bestrating van het terras is er gekozen voor een lichtgrijze keramische tegel welke is gevoegd met epoxy. Rondom de woning liggen ook diverse grindpaden, liggend op grindplaten van Nidaplast. De oprit bestaat uit een oudhollandse siertegel van Schellevis. Deze tegel met een natuurlijke uitstraling is ideaal voor zware gewichtsbelastingen.

Rustige beplanting en gazon

De opdrachtgever wilde graag rustige en gemakkelijk te onderhouden planten. We hebben diverse vakken gecreëerd en beplant met Hortensia’s, lavendel en roosjes. Het nieuwe gras is aangelegd van graszoden.

Samen een tuinproject starten?
Vraag een offerte aan...

Schakel de hovenier van het Gooi e.o. in voor elk tuinproject

Schakel hoveniersbedrijf Klein Groenvoorziening in voor een tuinontwerp- en aanleg van uw nieuwe tuin! Wij beschikken over alle kennis en materialen om elk tuinproject tot een succes te maken. Vul het getoonde reactieformulier in of bel direct: 06 - 53 49 62 52.

Maak hier een afspraak.

Aanleg moderne tuin in beeld

Stel een vraag aan dé hoveniers in Huizen - 't Gooi
* verplicht veld.