Foto 1

Bomen kappen, rooien of vellen in ‘t Gooi

Veilig uw boom laten verwijderen

Vormt uw boom een gevaar voor de omgeving, belemmert deze het zicht of staat deze in de weg? Schakel dan de boomspecialisten in van hoveniersbedrijf Klein Groenvoorziening. Wij beschikken over het juiste materieel en kennis om elke boom op de meest lastigste plekken te verwijderen. 

Wanneer uw boom laten kappen?

Bij het kappen van een boom wordt enkel de boom verwijderd, de boomstronk (boomstob) blijft achter in de grond. De natuur zal de boomstronk zelf afbreken, hier kan wel een bepaalde periode overheen gaan. Om dit te versnellen kunnen we gaten in de stronken maken zodat het regenwater het proces versnellen.

Wanneer uw boom laten rooien?

Bij het rooien van de boom verwijderen wij ook de boomstronk uit de grond. Als u van plan bent te bouwen of gras te leggen op de plek waar de boom heeft gestaan is het aan te raden om de stronken te laten verwijderen.

Wanneer uw boom laten vellen? 

Het vellen van een boom houdt in dat we de boom in één keer om laten vallen. In veel gevallen is dit niet mogelijk in een tuin. Als dat wel kan scheelt dat een hoop tijd. 

Kapvergunning aanvragen

Om een boom te laten verwijderen dient de eigenaar bij de gemeente een kapvergunning aan te vragen. Elke gemeente kan andere eisen stellen aan het vergeven van de kapvergunning. Als ervaringsdeskundige helpen wij u graag tijdens het aanvraagtraject.

Samen een tuinproject starten?
Vraag een offerte aan...

Uw boom laten verwijderen?

Uw boom laten kappen, rooien of vellen? Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken. Neem dan nu contact op met Hoveniersbedrijf Klein Groenvoorziening via het getoonde contactformulier of bel direct: 
06 - 53 49 62 52.

Fotogalerij

Stel een vraag aan dé hoveniers in Huizen - 't Gooi
* verplicht veld.