Foto 1

Tuinaanleg van vrijstaande woning in Huizen

Volledige tuin opnieuw aangelegd

Aan de Anne Franklaan in Huizen heeft hoveniersbedrijf Klein Groenvoorziening een tuin volledig opnieuw aangelegd. De moderne tuin is aangelegd bij een vrijstaande woning.  

Keramische tegels en gebakken klinkers

Het terras bestaat uit grijze keramische tegels het looppad en de oprijlaan is betegeld met nieuwe gebakken klinkers (oud Bussum). Op de oprijlaan is er ruimte gehouden voor twee parkeerplekken.  

Gemetselde plantenbak

Voor de planten in de achtertuin hebben we een verhoogde plantenbak gemetseld. Voorafgaand hebben we de grond afgegraven en de grond verbeterd. Daarnaast hebben we een prachtig groen gazon en diverse beplanting aangelegd.

SummerRain sproeisysteem

De nieuwe tuin is voorzien van een sproeisysteem van SummerRain. Met dit systeem hoeft de klant nooit meer te slepen met tuinslangen en is het sproeien van de tuin nog nooit zo makkelijk geweest.

In-Lite buitenverlichting

Om in de avond ook van de tuin te genieten hebben we een In-Lite installatie aangelegd. Deze speciale buitenverlichting zorgt voor de juiste sfeer maar ook voor een stuk veiligheid. Een verlichte tuin is minder gevoelig voor inbraak. 

Samen een tuinproject starten?
Vraag een offerte aan...

Uw tuin laten aanleggen door een hovenier?

Voor elke budget kunt u uw grote of kleine tuin laten aanleggen door hoveniersbedrijf Klein Groenvoorziening. Neem contact op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 06 - 53 49 62 52

Maak hier een afspraak.

Het tuinproject in beeld

Stel een vraag aan dé hoveniers in Huizen - 't Gooi
* verplicht veld.