Foto 1

Tuinaanleg van oude boerderij in Muiden

Tuinontwerp in stijl van de boerderij

Hoveniersbedrijf Klein Groenvoorziening heeft een prachtige tuin aangelegd in Muiden. Het tuinontwerp is volledig in de stijl van de oude boerderij uit de 19e eeuw en past perfect in de omgeving.

Grondwerken

Na het tuinontwerp gemaakt te hebben zijn we begonnen met het verwijderen van de oude tegels, putten en betonplaten. De tuin is uitgegraven en klaar gemaakt voor het aanleggen van de tuin.  

Oude waal formaat klinkers

Als sierbestrating is er gekozen voor oude waal formaat klinkers en de oude tegels zijn hergebruikt. Deze hebben we omgedraaid zodat het er weer netjes uitzien.

Robuuste schuur voor de fietsen

Om de fietsen te beschermen tegen de weersinvloeden had de klant de wens om een fietsenschuur te laten maken. We hebben twee oude meerpalen gebruikt voor een robuuste uitstraling.

Schutting en tuinkast van Douglas hout 

De schutting is gemaakt van Douglas hout en afgewerkt met zwarte beits, deze kleur komt terug in de gevel van de woning. Daarnaast hebben we een tuinkast gebouwd over de hele lengte van de tuin.

Taxushaag als natuurlijk tuinafscheiding

Naast de schutting als tuinafscheiding is er gekozen voor een taxushaag van 3 meter hoog. Deze donkergroene haag is een langzaam groeiende conifeer en wordt ook wel de venijnboom genoemd. Overigens hebben we de bestaande leibomen gesnoeid en aan de onderkant voorzien van spotjes voor een sfeervolle tuinverlichting. 

Samen een tuinproject starten?
Vraag een offerte aan...

Uw droomtuin laten aanleggen?

Wilt u uw droomtuin laten aanleggen in stijl van uw woning? Neem dan contact op met de hoveniers van Klein Groenvoorziening  via het getoonde reactieformulier of bel direct: 06 - 53 49 62 52

Maak hier een afspraak.

Tuinaanleg oude boerderij in beeld

Stel een vraag aan dé hoveniers in Huizen - 't Gooi
* verplicht veld.