Foto 1

Tuinaanleg in Laren

Complete achtertuin aangelegd

Hoveniersbedrijf Klein Groenvoorziening heeft onlangs een complete achtertuin aangelegd aan de ’s-Gravenwaarde in Laren. De nieuwe achtertuin is compleet met nieuwe tegels, gazon en een terrasoverkapping.

Leeghalen en afgraven

De hoveniers zijn gestart met het leeghalen en afvoeren van de oude tuin. De grond is afgegraven en waar nodig verstevigd. Diverse beplanting van de oude tuin zijn omgeplant in de nieuwe tuin.

Terras en terrasoverkapping

Het terras bestaat uit vierkante betontegels van 60 bij 60 centimeter. Daarnaast hebben we een terrasoverkapping gebouwd van Douglashout aan de zijkant van de tuin. Voor extra lichtinval hebben we de rechterkant van de overkapping voor de helft dichtgemaakt.

Sterk speel- en siergras

Ook hebben we een nieuw gazon aangelegd van graszoden. Deze graszoden is een mix van diverse grassoorten: Engels raaigras,  veldbeen gras en roodzwenkgras. Voor een betere en diepere inworteling van het gras hebben we Vivifos meststof gebruikt van DCM. 

Samen een tuinproject starten?
Vraag een offerte aan...

Uw achtertuin opnieuw laten aanleggen?

Is uw achtertuin aan vernieuwing toe? Neem dan contact op met hoveniersbedrijf Klein Groenvoorziening om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact opnemen via het getoonde reactieformulier of bel direct: 06 - 53 49 62 52

Maak hier een afspraak.

Tuinaanleg in Laren in beeld

Stel een vraag aan dé hoveniers in Huizen - 't Gooi
* verplicht veld.