Foto 1

Tuin renoveren in Huizen

Compleet met kunstgras, schutting en schommel

Hoveniersbedrijf Klein Groenvoorziening heeft een tuin gerenoveerd aan de Disselweg in Huizen. De nieuwe achtertuin is compleet met nieuwe tegels, verhoogde borders, kunstgras, schutting en een frame voor een schommel.

Leeghalen van de oude tuin

We zijn gestart met  het verwijderen en afvoeren van de bestrating en de beplanting van de oude tuin. Daarna hebben we de grond klaar gemaakt voor het aanleggen van de tuin.

Schutting van Douglas hout

We zijn gestart met het renoveren van de schutting aan de linkerzijde van de tuin. We hebben Douglas houten planken op de bestaande schutting geplaatst. De oude schutting stond nog stevig en was nog niet aan vervanging toe.

Twee verhoogde borders

We hebben aan beiden zijden van de tuin twee verhoogde borders van beige Granibiels opgebouwd. De borders zijn aangevuld met bladgrond en vaste beplanting welke het gehele jaar bloeien.

Nieuwe bestrating aanleggen

Voor het terras is er gekozen voor antracietkleurige Flamestone tegels van 60 bij 30 centimeter. De tegels hebben we op 45 graden van het huis hebben betegeld. De tegels zijn gevoegd met Gator om onkruid te voorkomen.

Kunstgras aanleggen

In het midden van de tuin hebben we een stuk kunstgras van 6 bij 3 meter aangelegd van Deluxe. Het kunstgras ligt op een zandbed met daaronder lavakorrels voor optimale afwatering. In het midden van de tuin hebben we een houten frame van Douglas hout gebouwd voor een schommel. 

Samen een tuinproject starten?
Vraag een offerte aan...

Uw oude tuin laten renoveren?

Uw tuin laten opknappen? Neem dan contact op met de hoveniers van Klein Groenvoorziening via het getoonde reactieformulier of bel direct: 
06 - 53 49 62 52

Maak hier een afspraak.

Tuinrenovatie aan de Disselweg in beeld

Stel een vraag aan dé hoveniers in Huizen - 't Gooi
* verplicht veld.