Foto 1

Aanleg achtertuin in Huizen

Praktische budgettuin aangelegd

De hoveniers van Klein Groenvoorziening hebben een achtertuin aan de Zeilweg in Huizen opnieuw aangelegd. De oude tuin was aan vervanging toe en de opdrachtgever wilde graag een nieuw terras en een praktische oplossing voor de beplanting.

Terras van Maas & Waal Cobbelstones

De bestaande bestrating is eerst verwijderd en opgevuld met zand. Daarna hebben we het terras bestraat met prachtige Maas & Waal Cobblestones. Deze getrommelde steen is door zijn dikte en gebruik van hoogwaardige grondstoffen een kwaliteitssteen.  

Verhoogde plantenbak

Omdat de klant last van haar rug heeft en het tuinieren wat gemakkelijker te maken hebben we een verhoogde plantenbak gemetseld. De plantenbak is in wildverband gemetseld met blokken van Avon Walling. We hebben er voor gekozen om de stenen beter naar voren te laten komen door de nog zachte mortel tot een bepaalde diepte eruit te halen (uitgekrabde voeg). 

Samen een tuinproject starten?
Vraag een offerte aan...

Budgettuin laten aanleggen?

Heeft u een kleiner budget maar wilt u wel een tuin laten aanleggen door een hoveniersbedrijf. Neem dan contact op met Klein Groenvoorziening dan kunnen we de mogelijkheden bespreken. U kunt contact op nemen via het getoonde reactieformulier of direct bellen: 06 - 53 49 62 52

Maak hier een afspraak.

Het tuinproject in beeld

Stel een vraag aan dé hoveniers in Huizen - 't Gooi
* verplicht veld.